Assortiment en kwaliteit

Van der Wel Rotterdam BV heeft een breed en diep assortiment en concentreert zich op de producten waarin zij als onderneming sterk is. Om de continuïteit van de levering en het product zeker te stellen, werkt Van der Wel Rotterdam BV volgens een bepaald concept.

Door ons assortiment bij veel verschillende importeurs/leveranciers af te nemen, zijn we minder afhankelijk van een importeur/leverancier en kunnen wij onze afnemers nagenoeg het hele jaar door voorzien van de gevraagde producten met dezelfde kwaliteit.

Van der Wel Rotterdam BV verkoopt naast AGF producten, ook levensmiddelen, zuidvruchten, diepvriesproducten en gesneden groente. Daarnaast heeft het bedrijf zich de laatste jaren gespecialiseerd in onder meer de volgende producten zoals olijven olijfolie en dadels.

Ten aanzien van de kwaliteit van onze producten staan versheid en voedselveiligheid voorop bij ons bedrijf. Om deze kwaliteit te garanderen aan de klant dienen de leveranciers minimaal EUREPGAP gecertificeerd te zijn. De producten die ingekocht worden, zijn volledig voedselveilig, traceerbaar en van zeer goede kwaliteit.

Al onze producten worden aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen. Hierbij gelden de voorschriften zoals die voorgeschreven zijn door de Voedsel en Waren Autoriteiten.