Bedrijfsprofiel

Van der Wel Rotterdam BV, opgericht op 1 september 1997, is een groothandelsonderneming die is gevestigd in het industriegebied Spaanse polder op de Groothandelsmarkt in Rotterdam.

Het assortiment van de onderneming bestaat voornamelijk uit aardappelen, groenten en fruit (AGF). De onderneming voert voor deze producten een breed en diep assortiment.
Naast de AGF producten, verkoopt ons bedrijf ook levensmiddelen, zuidvruchten, diepvriesproducten, bewerkte AGF producten.
Voor de in- en verkoop worden contacten onderhouden met handelaren in zowel Nederland als in het buitenland, maar hoofdzakelijk uit België en Duitsland.

Zoals de meeste AGF-groothandelsbedrijven en –markten is het bedrijf aangesloten bij Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland). Deze branchevereniging telt ruim 500 leden die circa 80% van de omzet en de werkgelegenheid in deze sector voor hun rekening nemen.

De onderneming is onder leiding van de huidige directeur, de heer Elbert Duifhuizen de laatste jaren sterk gegroeid tot een van de belangrijkste spelers op de groothandelsmarkt in Rotterdam.